ECOPORTIL-Environmental Protection of Areas Surrounding Ports
using Innovative Learning Tools for Legislation

Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

“VLERËSIMI I MANGËSIVE NË ZONAT E MROJTURA, BIODIVERSITETI DETAR DHE LEGJISLACIONI PËR ZONAT E MROJTUARA DETARE”

Download Evaluation of protecting area and legal framework – shqip
George Pachoulas